weboldal és webshop tervezés borászoknak

Kis- és nagy borászatoknak

Álljon a tömeg fölé egy marketing orientált prémium weboldallal

Személyreszabott egyedi weboldal, kulcsrakészen.

Modern Design

A modern dizájn élvonalában járok, így soha nem kell aggódnia azon, hogy a weboldala jól fog kinézni vagy sem.

Tökéletes Minden Eszközön

A közösségi média felhasználóinak 91%-a mobileszközökön keresztül éri el a közösségi csatornákat, ezért döntő a reszponzív nézet. Weboldala tökéletesen fog mutatni minden eszközön.

Gyors Weboldal

A webhely sebességének 8mp-ről 2mp-re való lecsökkentése 74%-al növelheti a konverziós arányokat. Webhelye gyors lesz, mely fokozza a látogatói élményt.

Érthető, Élménydús Tartalom

Ön sem szokta végigolvasni a hosszú, tömör szövegeket? Esetleg a felénél megunja és tovább görget? Pontosan tudjuk hogyan kell a mondanivalóját érthetővé és élvezhetővé tenni.

Nézd meg eddigi elkészült munkáinkat

Egyedi, személyre szabott webshopot készítünk borászatának, melyel kitűnhet a tömegből és az online felületen is a legjobb minőségben jelenik meg borászata.

5 indok miért van szüksége weboldalra, webáruházra

Több Vásárló

Az emberek 63%-a online kezdi el a vásárlást. Ha nincs webshopja, komoly hátrányban van a konkurenciával szemben.

COVID-19

A vírus ideje alatt az élelmiszerboltok online eladásaik 22%-ról 42%-ra emelkedtek.

Konkurencia Felett

Két ugyanolyan szolgáltatásnál,terméknél a felhasználók 66%-a választja a jobb, érthetőbb weboldallal rendelkező vállalkozást.

Mérhető Eredmények

A fogyasztók fele online vásárol, nem pedig üzletben. Ez a szám csak növekedni fog, minél később vág bele, annál több lehetőséget hagy ki.

Hitelesség

Az emberek 75%-a a vállalkozás hitelességét a weboldal alapján ítéli meg.

Jelentkezési űrlap

Gyakori Kérdések

Tapasztalt webshop tulajdonosként és marketing kivitelezőként elmondhatom, hogy tudom egy vállalkozás hogyan lehet sikeres az online felületeken. Sajnos ehhez nem elég egy sablon webshop, melyet utána megosztunk néhány felületen. Egy olyan szolgáltatást hoztam létre, mely a borászatok online kereskedelmét felfuttatja. ’Webshop építéstől a vásárló generálásig.’ A legjobb szoftverekkel dolgozom, és a legegyedibb elképzelések sem okoznak gondot, szeretem a kihívásokat. A kattintásokat, vásárlókat pedig az online felületekről generálom, profitábilisan. (ppc marketing, e-mail marketing, seo, tartalomkészítés)

Marketing cégeknél, online vállalkozóknál az ügyfélszolgálat egy külön művészetet jelent. Tevékenységem egyik legfontosabb szempontja, hogy az ügyfél célját a legprecízebben teljesítsem, ehhez pedig a tökéletes ügyfélszolgálat elengedhetetlen. 

Igen, egyedi ajánlatokkal is szolgálunk.

A szerződéseket minimum 3 hónapra kötjük. Későbbiekben pedig bármilyen lehetőség adott, akár szolgáltatásbővítés stb.

Miután elkészültünk a webshoppal, a rendeléseket könnyedén feltudod majd dolgozni. A rendelést 1 kattintással teljesíteni tudod, illetve számlázni tudod. Mindenben segítek, amire szükség lesz.

Ha már van webshopja, akkor online marketing szolgáltatásainkkal egy olyan profitábilis szolgáltatást nyújtunk, mellyel az online eladásai a bevétele erős százalékát fogja kitenni. 

Minden borászatnak nagy potenciált jelent az online marketing. A jövő az online értékesítés fele fog menni, évről-évre nagyobb százalékot fognak kitenni az online eladások. Érdemes minél hamarabb kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.