Teljes körű online marketing, a boriparra igazítva.

WineBound Marketing a borászatoknak teljes körű weboldal-fejlesztési és online marketing szolgáltatást nyújt a látogatók, vásárlók növelése és bor nevének érdekében.

Rólam

Dorn Máté vagyok, a WineBound Marketing ötletgazdája. 

Egy olyan szolgáltatást hoztam létre, mely a borászatok online értékesítését felfuttatja.  

Egészen a kezdetektől, akár a webshop építéstől kezdve tudok segíteni borászatának.  

A kattintásokat, vásárlókat pedig az online felületekről generálom, profitábilisan.  (ppc marketing, e-mail marketing) 

-Természetesen webshoppal rendelkező borászatoknak is igénybe vehetőek az utóbbi szolgáltatások.-

Az online marketing mellett a családommal szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozunk közel 30 éve (én mióta az eszemet tudom:) ). Ebből adódóan az agrár irány illetve a marketing ötvöződött’ és született meg az ötlet. Szakmai tudásaimmal így a lehető legjobb megoldást tudom nyújtani a borászatok számára.

Miért én?

Látogatókat és vásárlókat generálok

A célközönségének 95%-a megtalálható a Facebookon. A specialitásunkkal, felépített stratégiákon alapuló Facebook és Instagram hirdetésekkel folyamatos vásárlókat és látogatókat biztosítunk a weboldalán. Külön időt fordítok arra, hogy a korábbi látogatók, vásárlók is újra konverziókat generáljanak. Erre automatikus rendszereket is készítek és az év során exkluzív kampányokkal is készülök a lassabb hónapokra.

Borászatának nevét egy új szintre emelem

A borászatoknak különösen fontos a megjelenés, a bor neve. Napjainkban kötelező a brand építése az online platformokon is, illetve az online platformokon értékesíteni, hiszen minden fogyasztó napjai nagy részét az online felületeken tölti. Szolgáltatásaimmal segítek borászatának az online kereskedelmét felfuttatni. Ha már van webshopod, és szeretnél még több vásárlót, akkor a szolgáltatásaink neked szólnak. Ha nincs webshopod se aggódj, mivel a kezdetektől tudunk segíteni.

Konkurencia felé emelem

A magyar boriparban nagyon kevesen élnek az online marketing lehetőségével, mivel a benne rejlő lehetőségeket még nem látják.Lépjünk együtt konkurenciája elé online marketing szolgáltatásaimmal. +(Két ugyanolyan szolgáltatásnál,terméknél a felhasználók 66%-a választja a jobb, érthetőbb weboldallal rendelkező vállalkozást.)

Hitelesebbé teszem

Napjainkban az emberek 75%-a a vállalkozás hitelességét a weboldal, online tartalmak alapján ítéli meg. Gyönyörű, szakmailag kiemelt teljes körő online marketing szolgáltatásunkkal az online felületek élére juttatjuk borászatát.

Szakmai tudás

Folyamatosan fejlesztem magam, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsam, naprakész legyek a legújabb marketing eszközökkel. A legjobb szoftverekkel dolgozom, hogy a lehető legjobb megoldások közül választhass.

Kérjen visszahívást és tegyük együtt sikeressé borászata webshopját.

Jelentkezési űrlap