Teljes körű online marketing, a boriparra igazítva.

WineBound Marketing a borászatoknak teljes körű weboldal-fejlesztési és online marketing szolgáltatást nyújt a látogatók, vásárlók növelése és bor nevének érdekében.

Rólam

Dorn Máté vagyok, a WineBound Marketing ötletgazdája. Az elmúlt években számos vállalkozásnak tettem sikeressé online jelenlétét. 

Tapasztalt webshop tulajdonosként és marketing kivitelezőként elmondhatom, hogy tudom egy vállalkozás hogyan lehet sikeres az online felületeken. Sajnos ehhez nem elég egy sablon webshop, melyet utána megosztunk néhány felületen. Egy olyan szolgáltatást hoztam létre, mely a borászatok online kereskedelmét felfuttatja.  A legjobb szoftverekkel dolgozom, és a legegyedibb elképzelések sem okoznak gondot, szeretem a kihívásokat. Borászatodhoz illően készül el a webshop, a legjobb marketing megoldásokkal. A kattintásokat, vásárlókat pedig az online felületekről generálom, profitábilisan. (ppc marketing, e-mail marketing, seo, tartalomkészítés) 

A vásárlókra, érdeklődökre, feliratkozókra van helyezve a hangsúly, kizárólag erre összpontosítok.

A WineBound Marketing ügyel a minőségi megjelenésre. A látogatóinak élményben lesz részük, amikor a webárúházába lépnek és azonnal éreztetni fogjuk velük a minőséget és még jobban szükségük lesz az élménydús boraira.

Az online marketing mellett családommal szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozunk közel 300 hektáron, így ötvözve szakmai tudásaimat a lehető legjobb megoldást tudom nyújtani a borászatok számára.

Miért én?

Borászatának nevét egy új szintre emelem

A borászatoknak különösen fontos a megjelenés, a bor neve. Napjainkban kötelező a brand építése az online platformokon is, illetve az online platformokon értékesíteni, hiszen minden fogyasztó napjai nagy részét az online felületeken tölti. Szolgáltatásaimmal segítek borászatának az online kereskedelmét felfuttatni. Ha már van webshopod, és szeretnél még több vásárlót, akkor a szolgáltatásaink neked szólnak. Ha nincs webshopod se aggódj, mivel a kezdetektől tudunk segíteni.

Konkurencia Felett

A magyar boriparban nagyon kevesen élnek az online marketing lehetőségével, mivel a benne rejlő lehetőségeket még nem látják.Lépjünk együtt konkurenciája elé online marketing szolgáltatásaimmal. +(Két ugyanolyan szolgáltatásnál,terméknél a felhasználók 66%-a választja a jobb, érthetőbb weboldallal rendelkező vállalkozást.)

Látogatókat és vásárlókat generálok

A célközönségének 95%-a megtalálható a Facebookon. A specialitásunkkal, felépített stratégiákon alapuló Facebook és Instagram hirdetésekkel folyamatos vásárlókat és látogatókat biztosítunk a weboldalán. Külön időt fordítok arra, hogy a korábbi látogatók, vásárlók is újra konverziókat generáljanak. Erre automatikus rendszereket is készítek és az év során exkluzív kampányokkal is készülök a lassabb hónapokra.

Hitelesebbé teszem

Napjainkban az emberek 75%-a a vállalkozás hitelességét a weboldal, online tartalmak alapján ítéli meg. Gyönyörű, szakmailag kiemelt teljes körő online marketing szolgáltatásunkkal az online felületek élére juttatjuk borászatát.

Szakmai tudás

A marketing mellett családommal szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozunk közel 300 hektár területen, így ötvözve szakmai tudásaimat a lehető legjobb megoldást tudom nyújtani a borászatok számára. Folyamatosan fejlesztem magam, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsam, naprakész legyek a legújabb marketing eszközökkel. A legjobb szoftverekkel dolgozom, hogy a lehető legjobb megoldások közül választhass.

+7 extra infó, amikkel együtt kell élnie, ha megkezdjük közös munkánkat

Kérjen visszahívást és tegyük együtt sikeressé borász webshopját.

Jelentkezési űrlap