Miért a Facebook és instagram hirdetések?

Célközönség

Magyarországon a Facebookot több, mint 6 millióan használják, ami azt jelenti, hogy a célközönségének 95%-a megtalálható Facebookon. Találjuk meg közösen!

Fejlődő Algoritmus

Az algoritmus napról napra egyre okosabb lesz, hiszen folyamatosan adatot adunk neki. Ez az ön hasznára is válhat, ha elkezdjük a közös munkát.

Ajánlások

A Social Median egy márkával, vállalkozással kapcsolatban a pozitív véleménnyel rendelkező fogyasztók 71% valószínűséggel fogják tovább ajánlani a terméket, szolgáltatást.A Social Media felületeken keresztül tökéletesen kommunikálható vállalkozásunk képe, törődése, mely pozitív benyomást kelt a potenciális ügyfelekben.

Váljon az Ön borászatának webshopja is pénztermelő gépezetté.

Miért kellek én ehhez?

Működő Stratégia és Kommunikáció

A célközönség megtalálása nehéz feladat, ha itt elakad, akkor a hirdetései lehetnek bármilyen jók, nem fognak konverziókat generálni. Ha a célközönsége nem érti miért jó a terméke, akkor egyszerűen tovább lépnek és a konkurencia kihasználja az elbaltázott lehetőséget.

Időt Spórolok Önnek

Ha olyan dologgal próbál magasabb bevételt teremteni, amihez nem rendelkezik a megfelelő tudással, akkor azzal csak az idejét és a pénzét vesztegeti.

Megtérülő Hirdetéskezelés

A Facebook, Instagram hirdetések profitábilis működése összetett dolog. Ha a hirdetések nincsenek megtervezve és nem tudja, hogy mit csinál jól,illetve nem jól, akkor nagyon drága, nem megtérülő hirdetései lesznek.

Nem Kell Felvegyen Marketingest

Ha felvesz egy marketingest, az több százezer Forintjába fog kerülni.

Elemzés

Minden kampányt, hirdetést elemzünk, levonjuk a konklúziókat és az eredmények alapján skálázzuk magasabbra borászatának webshopját.

Kampánytervezés

Az aktuális céloknak megfelelően és a lehetőségekhez mérten állítjuk össze a kampányokat, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki minden egyes elköltött Forintjából.

Tesztelés

A tesztelések elengedhetetlen részei a profitábilis hirdetéseknek. Akár egy másik szöveg, egy másik kreatív kép duplájára emelheti a konverziókat.

Optimalizálás

Minden kampányt a helyén kezelünk és a potenciális fogyasztókra helyezzük a hangsúlyt. Nekünk nem a lájkok és az elérések a fontosak, hanem az eladott palackok.

‘Mindig szkeptikusan álltam az online boreladáshoz, de úgy gondoltam a weboldalunkra ráférne egy frissítés és megláttam a WineBound Marketing hirdetését. Felvettem velük a kapcsolatot és meggyőztek, hogy szükségem van egy webshopra amit majd ők üzemeltetnek, illetve facebook és instagram hirdetésekkel, e-mail marketinggel vásárlókat generálnak. Egy hónap után a tapasztalatom az volt, hogy nem ajánlom senkinek ,mert nem szeretnék konkurenciát! 🙂 Viccet félre téve, a várton felül teljesítenek.’

Szalóczi Alex – Szalóczi Pincészet

Jelentkezési űrlap

Gyakori Kérdések

Tapasztalt webshop tulajdonosként és marketing kivitelezőként elmondhatom, hogy tudom egy vállalkozás hogyan lehet sikeres az online felületeken. Sajnos ehhez nem elég egy sablon webshop, melyet utána megosztunk néhány felületen. Egy olyan szolgáltatást hoztam létre, mely a borászatok online kereskedelmét felfuttatja. ’Webshop építéstől a vásárló generálásig.’ A legjobb szoftverekkel dolgozom, és a legegyedibb elképzelések sem okoznak gondot, szeretem a kihívásokat. A kattintásokat, vásárlókat pedig az online felületekről generálom, profitábilisan. (ppc marketing, e-mail marketing, seo, tartalomkészítés) 

Marketing cégeknél, online vállalkozóknál az ügyfélszolgálat egy külön művészetet jelent. Tevékenységem egyik legfontosabb szempontja, hogy az ügyfél célját a legprecízebben teljesítsem, ehhez pedig a tökéletes ügyfélszolgálat elengedhetetlen. 

Igen, egyedi ajánlatokkal is szolgálunk.

A szerződéseket minimum 3 hónapra kötjük. Későbbiekben pedig bármilyen lehetőség adott, akár szolgáltatásbővítés stb.

Miután elkészültünk a webshoppal, a rendeléseket könnyedén feltudod majd dolgozni. A rendelést 1 kattintással teljesíteni tudod, illetve számlázni tudod. Mindenben segítek, amire szükség lesz.

Ha már van webshopja, akkor online marketing szolgáltatásainkkal egy olyan profitábilis szolgáltatást nyújtunk, mellyel az online eladásai a bevétele erős százalékát fogja kitenni. 

Minden borászatnak nagy potenciált jelent az online marketing. A jövő az online értékesítés fele fog menni, évről-évre nagyobb százalékot fognak kitenni az online eladások. Érdemes minél hamarabb kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.