Gyakori Kérdések

Tapasztalt webshop tulajdonosként és marketing kivitelezőként elmondhatom, hogy tudom egy vállalkozás hogyan lehet sikeres az online felületeken. Sajnos ehhez nem elég egy sablon webshop, melyet utána megosztunk néhány felületen. Egy olyan szolgáltatást hoztam létre, mely a borászatok online kereskedelmét felfuttatja. ’Webshop építéstől a vásárló generálásig.’ A legjobb szoftverekkel dolgozom, és a legegyedibb elképzelések sem okoznak gondot, szeretem a kihívásokat. A kattintásokat, vásárlókat pedig az online felületekről generálom, profitábilisan. (ppc marketing, e-mail marketing, seo, tartalomkészítés) Ezek mellet persze az online felületeken a bor brandjét építjük, mely a későbbiekben meghatározó lesz.

Marketing cégeknél, online vállalkozóknál az ügyfélszolgálat egy külön művészetet jelent. Tevékenységem egyik legfontosabb szempontja, hogy az ügyfél célját a legprecízebben teljesítsem, ehhez pedig a tökéletes ügyfélszolgálat elengedhetetlen. 

Igen, egyedi ajánlatokkal is szolgálunk.

A szerződéseket minimum 3 hónapra kötjük. Későbbiekben pedig bármilyen lehetőség adott, akár szolgáltatásbővítés stb.

Miután elkészültünk a webshoppal, a rendeléseket könnyedén feltudod majd dolgozni. A rendelést 1 kattintással teljesíteni tudod, illetve számlázni tudod. Mindenben segítek, amire szükség lesz.

Ha már van webshopja, akkor online marketing szolgáltatásainkkal egy olyan profitábilis szolgáltatást nyújtunk, mellyel az online eladásai a bevétele erős százalékát fogja kitenni. 

Minden borászatnak nagy potenciált jelent az online marketing. A jövő az online értékesítés fele fog menni, évről-évre nagyobb százalékot fognak kitenni az online eladások. Érdemes minél hamarabb kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.